Wookad fläskfile
Har inte måttat utan det väljer ni själva.
- Fläskytterfile
- Äggnudlar
- Babyspenat
- Purjolök
- Små morötter
- Sriracha med chili
- Fisk sås (asiatisk)
- Japansk soya
- Sesamolja
- Olja att steka/wooka i
- Vatten
- Grovmalen svartpeppar
Koka nudlarna enligt anvisning och skölj sedan i kallt vatten i durkslaget.
Skiva fläskfilen i tunna avlånga bitar och bryn i pannan med olja. Tillsätt fisksås (istället för salt) när bitarna fått färg häll i srirachan, sesaoljan och japansk soya. Tillsätt lite vatten. Puttra ihop. Lägg över i stor gryta.
Skär purjolöken i bitar. Bryn i stekpannan tillsammans med morötter och babyspenaten. I med sesamolja, sriracha och japansk soya. Lägg sen över i grytan.
Ta dom kalla nudlarna och bryn i olja med soyan och sriracha. Om du vill tillsätta mer sesamolja så gör det. Häll sedan över nudlarna i grytan och rör ihop.