Pastagratäng med köttfärs

Denna gratäng har jag gjort med lite sting i.
Har inte exakta mått på allt eftersom jag oftast själv bara har i mängd vad jag tycker är bra.
  • Nötfärs
  • Grädde
  • Sriracha
  • Tomatpure (Mutti)
  • Idealmakaroner
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Basilika
  • Smör/margarin
  • Riven ost
  • Mjölk
Smöra en form med högre kanter. Jag använde en i glas.
Sätt ugnen på 175-200 gr beroendes på ugn.
Koka pastan enligt anvisning. Stek färsen och krydda efter smak. Ha tomatpure och blanda.

Vispa försiktigt ihop grädden med Srirachan. Srirachan är stark så smaka gärna av hur stark du vill ha. Ha i tomatpure.
Lägg lite köttfärs i botten på den smorda formen. Lägg på lite pasta och sen ost. På mrd mera köttfärs och pasta. 
Häll över den lätt vispade gräddblandningen. Lägg till sist på osten.
Grädda i ugn 175-200 gr beroendes på ugn tills den bara fått en lite brun yta.
Servera en lätt sallad till eller bara gurka och tomater.