Tagliatelle Verdi med kyckling
500 g eller mera Bandspagetti
1 grillad kyckling
Margarin
1-2 röda paprikor
250 g riven stark ost
4 msk senap
1 - 1 1/2 dl vitt matlagningsvin (torrt)
3 dl tjock grädde jag använder ej light
Svartpeppar
Örtsalt
Italiensk salldskrydda
Gör så här:
Bena ur kycklingen, skär i bitar eller arbeta med händerna för att göra bitar.
Skölj och kärna ur paprikorna och skär dom i tunna strimlor.
Blanda den välavrunna pastan med mycket margarin och svartpeppar.
Lägg den i en gratängform med höga kanter.
Lägg kyckling och paprika ovanpå.
Rör ihop riven ost, senap, grädde, vin, örtsalt och Italiensk salladskrydda.
Häll det sedan över alltihopa och gratinera i ca 225 grader ca 20 min.
Serveras gärna till en italensk pizzasallad!
Receptet är för ca 4 personer.