April -Long time no see

Länge sedan jag skrev något men det blir mest matbloggen och sen har jag mina sidor på Fb. 
Nu är vi inne i april och värmen har kommit. Riktigt underbart! 
På jobbet sker en massa förändringar hela tiden, man hänger inte riktigt med. Nu kommer min mer hektiska tid då alla våra sommarjobbare snart är på ingång. Men det är bara kul, det händer något uttöver der vardagliga.
Jag har även bytt plats på kontoret och jag är mycket nöjd. Jag får ju mycket besök och behöver då en lite mer avsides plats från våra tekniker som blir störda i sitt arbete när det dyker upp folk.
För några veckor sen gjorde jag äntligen slag i saken att rensa ut hela vårat källarförråd. Osorterat. Jag kom endast ut och in med min cykel så tänk er då hur fullproppat det var. Jag slängde ut på nätet att få offert och fick ganska snart svar. Valde då ut en firma. Mycket trevliga och jättebra jobbat. Att rensa förrådet tog ca 2 timmar. Att sortera allt för firman på återbruket tog HELA 5 timmar!! Kan säga, det var värt alla tusenlappar när RUT var draget! Hädanefter ska det vara rent och snyggt och lättare när det ska flyttas.
Hundarna mår bra. Spike blir snart 12 år. Åren går alldeles för fort och nu börjar man märke att han inte riktigt hänger med. Men kommer en strumpa fram som är hans favorit så blir han som en valp på nytt. 
Saknaden efter Inga är fortfarande enorm. Hon dyker upp i mitt minne hela tiden. Vissa platser ute där vi gick har jag svårt att kontrollera mig. Mitt hjärta blöder ännu. Men jag är glad att harmonin i flocken hemma är bra nu, bara Arnold som styr dom andra. Lika tuff och envis som.alltid. älskar dom av hela mitt hjärta❤
Ikväll är det Valborg, en så länge lugnt och skönt här hemma. Bryr mig varken om Valborg eller 1:a maj längre! Tar det lugnt hemma med film och så grillade vi högrevsburgare. Så gott!
Önskar er alla en fin 1:maj och njut av ledigheten!
Arnold & Samson

Ett rent källarförråd


På besök hos min fina vän och hennes hund Clifford

Min nya plats

Grillad högrevsburgare

Samson vilar sig på Spike

Kommentera här: