Fisk med citronsås



Recept för ca 2 personer

300 g fiskfilé, ex torsk (jag väljer torsk)
Salt
                                       
Citronsås:

1 msk smör eller
margarin
2 msk vetemjöl
1 dl fiskspad
1 dl matlagningsgrädde
1 äggula
1 msk pressad citron
2 msk hackad dill
salt, vitpeppar

Serveras till:

Kokt potatis
Broccoli

Lägg fiskfiléerna i en smord form och salta fisken.
Täck med dubbelt smörpapper och baka i ugnen ca 15 minuter,
 tills fisken är klar.
Sås: Smält smör i en kastrull och rör i mjöl.
Späd med spadet från fisken och grädde.
Koka såsen i 5 minuter.
Ta kastrullen från plattan och tillsätt äggulan.
Smaka av med citronsaft, dill, salt och peppar.
Servera fisken med citronsåsen, kokt potatis och broccoli.