Pasta med het gräddig räksås

 En sådan enkel med god pastarätt som en slänger ihop väldigt fort, en god rätt att äta en vanlig
veckodag
 
Ingredienser:
 
Pasta
Grädde
Maizena (ljus)
Räkor
Salt
Cayenne
Curry
 
Koka pastan enligt anvisning. Förbered såsen genom att hälla
i grädden i en kastrull, jag har använt 5 dl grädde till ca 4 port (ingen light och riktig grädde)
Krydda med en aning salt, Cayenne och Curry. Låt puttra ihop och red
av med ljus maizena så du får den lite mera tjock. I med räkorna och smaka
av ifall du vill krydda på mera för att få det lite extra starkt.
Lägg upp pastan i djup tallrik och tillsätt så mycket räksås du vill ha.
Garnera gärna med ruccola eller något du själv gillar.
 
Att jag inte skrivit ut exakt hur mycket jag använt är för att det är olika hur
man tillsätter själv och detta är en sån enkel rätt att det inte behövs
utan man gör efter "hum".
 

RSS 2.0