Ankis Kina Mat



Den här rätten är ju en klar favorit med. Fort går den att göra med
och det säger väl allt. Går bra att frysa ner och plocka fram när man
är sugen och inte orkar fixa mat. Bara att värma på i micron.

Ingredienser:
Nudlar av ägg och durum
1 grön paprika
1 röd paprika
2 gula lökar
2-4 vitlöksklyftor
Kycklingfiléer
Sesamolja
Kinesisk soya
Salt och svartpeppar
Margarin eller olja

Krossade cashewnötter



Skär kycklingfiléerna i små bitar. Bryn dom i en stekpanna.
Krydda lite. Skär lökarna i klyftor. Paprikorna i större bitar.
Skär vitlöksklyftorna tunna i skivor. Blanda ihop dom sivade grönsakerna
+ vitlöken i en liten skål.
Ta fram en stor skål eller liknande som du kan lägga allt i.
När kycklingbitarna börjar bli klara stänk över sesamolja efter smak.
Lägg i skålen. Stek sen grönsakerna hastigt, ska vara lite "tuggmotstånd".
På med soya och sesamolja. Imed krossade cashewnötterna. Lägg i skålen med kycklingfilèerna.
På med soya. Rör om. Servera!
(Jag har använt en stor pasta skål)