Pulled beans med ugnsrostad potatis

Idag testade jag Hälsans Kök "Pulled Beans". Wow, så gott det var!  Ville testa något nytt och blev över mina förväntningar riktigt gott. Receptet är utan mått och bara de ingredienser jag använt. Du väljer själv hur mycket och vad du vill ha. Passar också ypperligt att göra tacos av om man vill byta ut kött!

  • 2 paket Hälsans Kök "Pulled Beans
  • 1 liten påse delikatesspotatis
  • 1 stor purjolök
  • 2 pressade vitlökslyftor
  • Lite hackad grönkål 
  • Vitlökspulver
  • Salt
  • Chiliflakes
  • Grillkrydda
  • Olja
  • Japansk soya (kan uteslutas)
  • Soya (för att få lite färg)

Ovan recept är till 4 personer.

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform. Skiva potatisen lite tjocka med skal och lägg i plåten. Dutta på olja. Krydda med salt, vitlökspulver och lite chiliflakes. Blanda ihop med händerna och sätt in i ugnen. När dom fått fin färg är dom klara.
Under tiden skivar du purjon. Tina upp grönkålen snappt i micro.
Hetta upp oljan i stekpannan och bryn "köttet". Krydda. Lägg sen i purjon, pressade vitlöken och bryn ytterligare. Lägg i grönkålen ev japansk soya och vanlig soya och bryn ytterligare en stund.
Lägg sen i en form. Klar att serveras till potatisen. 
Jag hade även kebabsås och vitlöksås till!










1 Lisa:

skriven

Vilket bra tips. Jag har bara testat bullarna ( typ köttbullar men utan kött ) och schnitzeln från Hälsans kök. :)

2 Anonym:

skriven

Älskade denna. Måste testa schnitzeln. Tack för tips!

Kommentera här: