Vegansk ekologisk jordnötsbiff med ugnsrostad potatis

Det här är den godaste biff som är vegansk jag köpt. Dessutom glutenfri. Kan inte bli bättre!
Receptet är för 4 portioner

  • 1 påse Amandine potatis
  •  1 paket veganska jordnötsbiffar (se bild nedan)
  •  Salt
  •  Chiliflakes
  •  Olja
  • 1 gul paprika
  •  1 röd paprika
  •  2-3 st gula lökar
  •  Kebabsås
Sätt ugnen på 225 grader. Skär potatisen i tjockare skivor med skalet på. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform. Lägg över potatis. Skiva paprikorna i lagom mindre bitar. Skär lök i klyftor. Lägg allt på potatisen. Häll på lite olja över. Krydda med salt och chiliflakes. Blanda ihop med händerna och in i ugn. Potatisen är klar när den fått en fin gyllenbrun färg ca 30 min beroendes på ugn.
När potatisen börjar se klar ut steker du biffarna.
Serveras med en god kall sås. Jag valde kebabsås.



1 Lisa:

skriven

Men det låter väldigt gott. Har inte sett det förut, var finns dom att köpa ? :)

Svar: Hej Lisa! underbart goda! Köpte på Ica men ska även finnas på Coop
Anki Klang

Kommentera här: