Vegobullar med bönpasta & gräddsås
- Anammas vegobullar
- Planti havregrädde
- Svart vinbärsgele
- Kinesisk soya
- Malen svartpeppar
- Vitlökspulver
- Salt
- Bönpasta
- Olja
- Smör (välj det smör du vill ha)
Hetta upp en stekpanna med olja. Bryn vegobullarna på medelvärme. Krydda med salt, peppar och vitlökspulver. När dom fått fin brun färg häll i grädden så mycket som du vill ha. Lägg i svart vinbärsgele. Krydda med salt, peppar och vitlökspulvret och häll i soya. Blandra runt tills gelen smält. Puttra ihop. När det är klart ställ åt sidan och koka bönpastan med lite salt i. När pastan är klar lägg i durkslag tills vattnet är borta. Häll tillbaka i kastrullen och lägg i smör och blanda ihop tills smöret (valfritt) har smält.
Serveras med bullarna och vill man ha en grönsallad till ännu bättre!


